Chumpi Stenar

Chumpi-stenar (ibland kallade Apu-stenar) är helande stenar som skapats av ursprungsbefolkningen i de peruanska Anderna. De används för praktiska såväl som heliga verktyg. Dessa fascinerande stenar är energiska följeslagare som kan användas för att aktivera, animera och flytta energi inom olika rutnät av tid, dimensioner och portaler.

Stenarna används för röjning av energicentraler, skyddsarbete och jordningsarbete.
Chumpi" är ett quechua-ord som betyder "bälte".
Stenarna används i en sk "The Bands of Power Ceremoni" det är skyddande ringar eller energifält som omger en person. Var och en kopplad till ett energicenter för att att försegla en persons energifält och avvärja skadliga energier som normalt skulle leta sig igenom våra naturliga energiska försvar.

Ordet "Apu" är quechua-ordet för "berg" och syftar på stenarnas länk till de heliga bergen. Varje sten är kopplad till ett heligt berg och bär energin från det berget med sig. När Chumpi-stenarna placeras på en person kan vi också väcka bergens energi, vilket gör det möjligt för en person att jorda och förankra sig inom sin egen kraft.

Chumpi-stenarna arbetar också med för att öppna, rensa och stärka en persons energicentra eller chakran. Chumpis kan dra ut tät energi och blockeringar samt öppna chakran och balansera deras flödet.


Produkter