*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Kristall inköp/Fair trade: 

Andekvarts AB köper in kristaller från hela världen, vi har leverantörer i flera länder och de flesta världsdelarna, många är vi personligt bekanta med som arbetar i nära samarbeten i gruvorna, där behållningen går direkt till arbetarna. Vi är noggranna med att kolla upp hur stenarna bryts och gällande arbetsvillkor för arbetarna, att inget barnarbete eller slavliknande förhållanden förekommer. Att rättvisa löner ges, och arbetsförhållanden är bra. Vi köper av många mindre företagare, med egna gruvor där arbetarna får ta hand om all behållning själva. Detta gäller i alla länder och gruvor som vi importer ifrån, så långt detta är möjligt.
 

Våra stenar är naturliga och äkta, skulle någon sten vara färgad anges detta i produktbeskrivningen.

Ojämnigheter, hål, kratrar mm. påverkar inte stenarnas energier. 

 Shungit

All vår Shungit är inköpt långt innan kriget i Ukraina bröt ut. Vi har stoppat all handel med Ryssland och varken köper eller säljer något dit.  Vi tar totalt avstånd från detta. 

Vi har dock mänger av olika stenar i lager som vi väljer att lägga ut efterhand, för att få en jämn fördelning av nyheter under året. Därför kan det se ut som en del varor är nyinköpta vilket de inte är. 

Produkter
Övrigt