Välkommen till Andekvartsb2b som återförsäljare

Andekvartsb2b erbjuder grossistförsäljning till företagare som återförsäljare av våra produkter. 

Avtal för återförsäljare

Företag: För att handla av Andekvartsb2b (Andekvarts Gross) krävs att du har ett registrerat företag. Endast godkända kunder ser priser mm. 
Vill du bli återförsäljare hos oss gör din ansökan redan idag, du hittar ansökningsformuläret på hemsidan på övre rubriken.

Kreditprövning: Alla ansökningar genomgår en kreditprövning innan godkännande av återförsäljare.

Priser: Alla priser i Andekvartsb2b är kraftigt nedsatta, rekommenderat utpris, se gärna vår andra sida för privatpersoner Andekvarts.se 
Priserna kan komma att justeras utan förvarning. 

Betalnings alternativ: Betalning kan ske mot Klarna, Swish, Payson bank eller faktura, Paypal, förskott eller egen faktura. Följesedel/orderbekräftelse medföljer paketet. 
Endast AB med godkända bokslut får köpa mot faktura, eller efter överenskommelse. Alla ev. fakturor skickas via mejl. 

Sen betalning: Vid sen betalning skickas påminnelser via mejl, sker betalning ej efter 2:a påminnelsen skickas ärendet vidare till KF. Ränte faktura tillkommer. 

Minsta ordersumma: Minsta ordersumman är fn 1500kr exkl. moms vid varje köptillfälle. Önskas beställning göras från andra EU länder kontakta oss så återkommer vi med en lösning. 

Frakt: Frakt tillkommer på alla paket för köp upptill 5000kr exkl moms, vid köp över 5000kr bjuder vi på frakten. Gäller endast i Sverige. 
Frakten är fn 95kr inom Sverige utanför Sverige inom EU är fraktavgiften 200kr.

Fraktbolag: Vi skickar paketen med Postnord eller Schenker. Paketen skickas till ditt utlämningsställe eller till din butik.

Vid Parcel tilll butik: Vid val av företagsleverans måste företaget vara öppet för leverans. Kan inte paketet levereras pga ingen är där, debiteras kunden ytterligare en utkörningskostnad. Fraktbolagens avgift avser bara 1 utkörning. Leveransinformation kan komma att utebli från fraktbolagens sida. Vill du vara säker på att leverans sker när butiken är öppen vänligen kontakta Schenker/Postnord innan leveransen. 

Leverans: Vanligtvis sker leverans till ditt utlämningsställe om inte paketet skall gå till företaget. 

Leveranstid: Leverans sker inom 1-3 dagar (Måndag-Fredag) efter erlagd order.

Andekvartsb2b's Produktansvar: Andekvartsb2b köper in varor/produkter från stora delar av världen, vi har idag ett brett nätverk av pålitliga leverantörer. Många gånger köper vi direkt från gruvan eller tillverkaren för att minska mellanhänder. Vi kontrollerar att inga barnarbeten eller slavliknande förhållanden förekommer så långt detta är möjligt.

Ångerrätt/byten: Företag äger ej rätt att ångra köpen, detsamma gäller ev. byten. 

Felskrivningar: Vi reserverar oss för felskrivningar, faktafel, förändringar och slutförsäljning mm. Bilderna på sidan ska ses som en rekommendation om hur en produkt kan se ut. Om inte annat görs gällande. +

Ofullständiga uppgifter mm: Ofullständiga uppgifter såsom felaktigt stavade namn, telefonummer mm. ansvarar du som kund för. Går paketet i retur debiterar vi en avgift på 150kr för att skicka paektet igen. Vill du inte ha ditt paket tar vi ut en hanteringskostnad på 299kr exkl. moms för att täcka returavgift samt hantering. 

Skador på paket: Upptäcker du skador på ditt paket, skall detta genast anmälas till utlämningsställe. Hämta inte ut ett skadat paket.

Kontroll: Kontrollera alltid ditt paket vid mottagandet, återförsäljaren har undersökningsplikt samtliga varor ska kontrolleras inom 8 dagar från mottagandet. 

Reklamation: Andekvartsb2b förbehåller sig rätten att godkänna ev. reklamation. Är produkten trasig eller skadad vid leverans, kontakta oss omgående helst via mejl info@andekvarts.se berätta hur produkten mm är skadad/trasig. Skicka gärna bilder tagna i dagsljus mot vit bakgrund. Efter kontakt kan produkten behövas sändas till Andekvarts AB. Godkänner vi reklamationen ersätter vi för fraktutlägg. Samt skickar ny eller likvärdig produkt efter överenskommelse. 

Reklamation i andra hand: Om din kund köpt vara från dig som återförsäljare och varan reklammeras är det du som återförsäljare som är ansvarig för detta. Andekvartsb2b frånsäger sig hela ansvaret för produkterna när dessa säljs från återförsäljaren. Detta gäller även produkter som era kunder väljer att sända åter mm. 

Copyright: Foton och texter tillhör Andekvartsb2b som äger rätt till all produktion. Vi har copyright på alla foton, bilder och texter. Ingen kopiering är tillåten. Vi har tidigare godkänt att bilder från oss används på kundens hemsida, men Aldrig på andra säljsighter som tex. CDON, FYNDIQ, TRADERA, FACEBOOK, INSTAGRAM mfl. 
V
id missbrukande av detta förtroende debiteras ett minimum från 300kr/bild 

Inaktiva konton: Inaktiva konton rensas regelbundet från systemet. Har ditt konto blivit inaktiverat måste ny ansökan göras. 

Återkommande kunder/större volymer: Kunder som köper regelbundet, och återkommande kan få ytterligare rabatt. Gäller vid köp över 50.000kr ex.moms/år. Rabatten justeras efter inköpen under tidigare år.

 

GDPR - Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur Andekvarts AB (556950-8707) hanterar dina personuppgifter. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enligt med gällande personuppgiftslagstiftning så att du kan känna dig trygg när du lämnar dina företags och personuppgifter hos oss. 

Insamling av information: För att du ska kunna köpa våra varor eller tjänster, eller annan information måste vi samla in vissa personuppgifter. Vi samlar in information från dig när du beställer våra produkter via vår webbplats, kontaktar oss via kontaktformulär, anmäler dig som avtalskund eller nyhetsbrev. Den insamlade informationenvid beställning av produkter eller tjänster inkluderera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, företagets organisationsnummer eller adressuppgifter till företaget. Vid anmälan till nyhetsbrev samt vid användande av kontaktformulär sparar vi din e-postadress namn om det är angivet. 

Användning av information

Andekvarts behandlar dina personuppgifter för olika ändamål. Huvudsakligen i syfte att:

  • fullgöra våra förplikterser gentemot dig som kund, som genomförande av köp, fakturering.
  • möjliggöra allmän kundvård och kundservice, som för att besvara frågor kring produkter och tjänster samt rätta till felaktiga uppgifter. 
  • Lämna driftinformation samt information per post, e-post, SMS/MMS samt telefon avseende Andekvarts tjänster.
  • Förbättra vårt kunderbjudanden, utveckling av tjänster, produkter och funktioner.
  • Förhindra bedrägeri och utföra risk hantering
  • Följa tillämplig lagstifning, till exempel bokföringslagar.

Laglig grund för insamlande av data

Syfte 1: För att administrera, utveckla och leverera våra varor och tjänster.
Rättslig grund: fullföljande av avtal om köp (försäljningsvillkor) och i förekommande fall fullföljande av avtal om abbonemang (abonnemangsvillkor)
Vilka personuppgifter lagras: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer samt e-post.
Lagringstid: Två år efter att du senast varit aktiv hos Andekvarts, till exempel genom att använda våra tjänster eller kontakta vår kundtjänst. 

Syfte 2: för att försäkra oss om att gällande svensk lagstiftning efterlevs. expempelvis bokföringslagaen

Rättslig grund: Förpliktelse enligt gällande lag

Vilka personuppgifter lagras för detta ändamål: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer och e-post.
Lagringstid: Så länge vi är skyldiga att lagra uppgifterna enligt tillämplig lag. 

Syfte 3: Driftinformation samt kommunikation kring Andekvarts och våra återförsäljare
Rättslig grund: Intresseavvägning
Vilka personuppgifter lagras för detta ändamål: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnumer och e-post. 
Lagringstid: två år efter att du senast varit aktiv hos Andekvarts, till exempel genom att använda våra tjänster eller kontakta vår kundtjänst. 

Hur länge sparar vi uppifter om dig?
Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns behov att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppifterna samlades in för i enlighet med denna integritetspolicy. Andekvarts kan komma att spara uppgifterna länge om det det behövs för att följa svensk lagstiftning eller i förekommande fall bevaka rättsliga intressen. 

Utlämnande till tredje part
Vi säljer, handlar eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Som utomstående parter räknas inte betrodd tredjepart som hjälper oss driva vår webbplats (hostingleverantör) eller vårt företag (revisor & bokföringsbyrå) samt officiella samarbetspartners som exempelvis betalningsleverantörer TA system samt affärssytem när det behövs för att fullgöra ett beställt åtagande. 

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra och vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en personsl fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så. 

Säkerhet & Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Endast medarbetare som ska utträtta ett specifikt jobb tex. fakturering  eller kundservice får tillgång till identifiebar information. All annan information förvaras i låst och kodat kassaskåp så att obehöriga ej har tillgång till dem. 

Använder vi oss av cookies?
Ja, Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar vår cookies användareupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen.
Vår användning av cookies kopplas i huvudtaget inte till personligt identifierbar inforamation på vår webbplats.

Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande. 


 



 


 



 

 

Produkter