Välkommen till Andekvartsb2b.se

Grossist försäljning för dig som har företag!

 

Köpevillkor:

Anmäl dig redan idag som återförsäljare/avtalskund, ansökan gör du under fliken "återförsäljare" högst upp på sidan. Sedvanlig kreditprövning förekommer på alla. 

För att bli återförsäljare/avtalskund behöver du ha ett registrerat företag och sälja våra produkter vidrare för att få tillgång till våra produkter.

Endast inloggad kunder kan se priser mm. 

  • Minsta ordervärde är f.n. 1500kr exkl. moms.
  • Samtliga priser i butiken visas exklusive moms.
  • Paket skickas idag med Postnord eller Schenker spårbart till ditt utlämningsställe eller butik om så önskas.  
  • Betalning kan ske mot Klarna, Swish, Paypal, Payson, Förskott. 
  • Fri frakt vid köp över 5000kr
  • Kunder med AB kan beställa mot Faktura om bokslut finns tillgängligt. Undantag kan ges. 
  • Vid beställningar inom EU gäller Paypal, Payson eller förskott om inte annat görs gällande.
  • Returrätt/bytes rätt gäller inte Företag
  • Språktexter och valuta kan väljas manuellt att visas i butiken.

​Beställningar är bindande och medför betalningsansvar. Om något blev fel när du gjorde din beställning hör av dig till oss omgående så försöker vi hjälpa dig.
Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar eller kunder. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, faktafel, förändringar och slutförsäljning. 

Många av de bilder du ser i vår shop är endast till för att illustrera produkten, och produkter kan komma att avika från fotot. Alla stenar är naturliga och vissa mindre sprickor mm påverkar inte stenen eller dess energier. 

Faktura/Orderbekräftelse:

Ordersedel Bifogas i ditt paket. Fakturan erhålles via mejl

Betalningsvillkor: 

Faktura medges endast som betalning för etablerade företag eller AB med godkänt bokslut. 

Vid betalning mot faktura gäller 30 dagars betalning, därefter tillkommer påminnelseavgift, räntefaktura och ev. inkassokostnad

Förskottsbetalning skall ske inom 5 dagar från lagd order, ser vi ingen betalning makuleras ordern.

Betalning kan erläggas mot Klarna, Swish, eller Paypal

Leveranstid/Leveransvillkor: 

Leveranser sker till ditt utlämningställe, eller butik om så önskas. Följ ditt paket med mina paket. 

Vi försöker skicka ditt paket omgående, men ibland tar det någon dag extra vid ordertoppar, mm. Beräknad leveranstid är ca 1-3dagar

Önskas tillägg, kontakta oss via mejl, eller skriv i meddelande rutan så försöker vi skicka med det och bifogar en kompletterande faktura. 

Fast fraktavgift gäller inom Sverige, fn. 95kr 

Inom EU är frakten fn. 150kr

Från 5000kr ex. moms bjuder vi på frakten gäller endast inom Sverige.

 

Reklamation & Ångerrätt/Retur:

Reklamation:

Ev. Reklamations skall göras inom 8 dagar från mottagandet av paket.

Reklamation gäller ej på följande produkter:

Smycken som blivit missfärgade pga kontakt med parfym

Smycken/metall som varit i kontakt med vatten, oädla metaller och vissa kristaller tål inte detta 

Elastiska armband mfl. som slits av eller går sönder pga små i storleken.

Yoni ägg och andra hygien artiklar

Öppnade förpackningar

 

Så här reklamerar du en vara: 

Kontakta oss via mejl info@andekvarts.se, berätta när du köpte din vara, ordernummer, produktionsfel, skada mm. Bifoga även bilder på produkten och felet. Ta fotot mot vit bakgrund i bra ljus. 
Efter kontakt med oss, sänder du varan till oss och vi gör en bedöming av din reklamation. Godkänner vi reklamationen ersätter vi dig för porto utlägg samt ny eller likvärdig vara. Vi löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav. 
Godkänner vi reklamationen ersätter vi dig för portoutlägg samt varans värde. Alternativt skickar dig en ny vara.

Skador på paket eller Ej uthämtade paket: 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till ditt utlämningsställe och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket. 

Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat ditt paekt och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. 

Om ev. tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas tar du kontakt med oss. 

Ej uthämtade paket räknas inte som retur, och debiteras med en hanteringskostnad på 300kr ex. moms

 

Icke aktiva konton: 

Tas regelbundet bort från systemet (6månader). Avaktiveras ditt konto, måste du göra en ny ansökan om du vill bli kund hos oss igen.

Miljö/Fairtrade: 

Vi köper in varor/produkter från hela världen, vi har ett brett nätverk med pålitliga leverantörer och köper många gånger direkt från gruvan, för att minska mellanhänder. Vi kontroller att barnarbete och slavliknande förhållanden inte förekommer så långt detta är möjligt.

Vi värnar om miljön och försöker återanvända förpackningar, och förpackningsmaterial så långt det är möjligt.
 

Copyright: 

Bilder och texter på sidan tillhör Andekvarts Gross, (Andekvarts AB). Otillåten nyttjande av texter och bilder debiteras med 400kr/bild. Vi har upphovsrätten.

Företag/avtalskunder på Andekvarts Gross kan efter överenskommelse med oss få nyttja både texter och bilder på de produkter de köper av oss. Gäller så länge företaget är aktiv kund hos Andekvarts Gross. 

 

Personuppgiftslagen:

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Dina personuppgifter hanteras i enligthet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

GDPR - Integritetspolicy

Denna policy beskriver hur Andekvarts AB (556950-8707) hanterar dina personuppgifter. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enligt med gällande personuppgiftslagstiftning så att du kan känna dig trygg när du lämnar dina företags och personuppgifter hos oss. 

Personuppgiftsansvarig
Andekvarts är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter för att sådan behandling sker i enlighet emd tillämplig lagstiftning. 

Insamling av information
För att du ska kunna köpa våra varor eller tjänster, eller annan information måste vi samla in vissa personuppgifter. Vi samlar in information från dig när du beställer våra produkter via vår webbplats, kontaktar oss via kontaktformulär, anmäler dig som avtalskund eller nyhetsbrev. Den insamlade informationenvid beställning av produkter eller tjänster inkluderera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, företagets organisationsnummer eller adressuppgifter till företaget. Vid anmälan till nyhetsbrev samt vid användande av kontaktformulär sparar vi din e-postadress namn om det är angivet. 

 

Användning av information
Andekvarts behandlar dina personuppgifter för olika ändamål. Huvudsakligen i syfte att:

  • fullgöra våra förplikterser gentemot dig som kund, som genomförande av köp, fakturering.
  • möjliggöra allmän kundvård och kundservice, som för att besvara frågor kring produkter och tjänster samt rätta till felaktiga uppgifter. 
  • Lämna driftinformation samt information per post, e-post, SMS/MMS samt telefon avseende Andekvarts tjänster.
  • Förbättra vårt kunderbjudanden, utveckling av tjänster, produkter och funktioner.
  • Förhindra bedrägeri och utföra risk hantering
  • Följa tillämplig lagstifning, till exempel bokföringslagar.

Laglig grund för insamlande av data

Syfte 1: För att administrera, utveckla och leverera våra varor och tjänster.
Rättslig grund: fullföljande av avtal om köp (försäljningsvillkor) och i förekommande fall fullföljande av avtal om abbonemang (abonnemangsvillkor)
Vilka personuppgifter lagras: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer samt e-post.
Lagringstid: Två år efter att du senast varit aktiv hos Andekvarts, till exempel genom att använda våra tjänster eller kontakta vår kundtjänst. 

Syfte 2: för att försäkra oss om att gällande svensk lagstiftning efterlevs. expempelvis bokföringslagaen

Rättslig grund: Förpliktelse enligt gällande lag

Vilka personuppgifter lagras för detta ändamål: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer och e-post.
Lagringstid: Så länge vi är skyldiga att lagra uppgifterna enligt tillämplig lag. 

 

Syfte 3: Driftinformation samt kommunikation kring Andekvarts och våra återförsäljare
Rättslig grund: Intresseavvägning
Vilka personuppgifter lagras för detta ändamål: Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnumer och e-post. 
Lagringstid: två år efter att du senast varit aktiv hos Andekvarts, till exempel genom att använda våra tjänster eller kontakta vår kundtjänst. 

Hur länge sparar vi uppifter om dig?
Dina personuppgifter sparas endast så länge som det finns behov att spara dem för att fullgöra de ändamål som uppifterna samlades in för i enlighet med denna integritetspolicy. Andekvarts kan komma att spara uppgifterna länge om det det behövs för att följa svensk lagstiftning eller i förekommande fall bevaka rättsliga intressen. 

Utlämnande till tredje part
Vi säljer, handlar eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Som utomstående parter räknas inte betrodd tredjepart som hjälper oss driva vår webbplats (hostingleverantör) eller vårt företag (revisor & bokföringsbyrå) samt officiella samarbetspartners som exempelvis betalningsleverantörer TA system samt affärssytem när det behövs för att fullgöra ett beställt åtagande. 

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra och vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en personsl fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så. 
 

Säkerhet & Informationsskydd 
Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Endast medarbetare som ska utträtta ett specifikt jobb tex. fakturering  eller kundservice får tillgång till identifiebar information. All annan information förvaras i låst och kodat kassaskåp så att obehöriga ej har tillgång till dem. 

 

Använder vi oss av cookies?
Ja, Våra cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar vår cookies användareupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas i huvudtaget inte till personligt identifierbar inforamation på vår webbplats.

 

Avsluta prenumeration 
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc. Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje e-postmeddelande. 


 



 


 



 

 

Produkter