*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Apofyllit Diamond Crust

Apofyllit Diamond Crust är en otroligt vacker sten som tilltalar de flesta genom sitt snö-liknande glimmer och gnistrande kristaller. Denna kristall bär på lugnande, harmoniska energier och har en mycket hög frekvens som underlättar kommunikationen med den högre sfären. Den kontaktar dina skyddsänglar och låter dem vägleda dig som användare på din andliga resa och ge stöd både till din spirituella utveckling och livets egen resa.

Kristallens underbara energier sprider ett lugn ut över ett större område och kan fördelaktigt placeras i ett rum med mycket liv och rörelse för att stilla omgivningen. Apofyllit Diamond Crust kallas ofta för en ”luftrenare” och används ofta i det syftet att rena och sprida positivitet genom luften och ut över rum, omgivning och personer. Kristallen bär även på helande energier som gärna används vid meditation eller ritualer.

Apofyllit Diamond crust verkar på det tredje ögat och kronchakrat som öppnas upp och kopplar oss till den högre världen samtidigt som den hjälper dig att blicka inåt och öppna upp ditt tredje öga och förståelsen för dig själv. Genom meditation aktiverar du lättast dessa chakran och kan enklare ta del av kristallens krafter och energier.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt