*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Skelettkvarts kristall

Skelett Kvarts (mer populärt känt som Elestial Kvarts eller Jacare Kvarts) uppvisar unika inre och externa upplösnings-tillväxtfunktioner som är resultatet av instabila förhållanden under kristallisation. Skelett Tillväxtfunktioner förekommer oftast i de mikrokristallina kvarts varianterna av bergkristall och rökkvarts.

Skelett Kvarts kristaller bildas ofta med ett geometriskt mönster av linjer, fördjupningar och upphöjda avslutningar (relaterade till kvarts kristall strukturen) etsade i deras yta. Internt uppvisar dessa kristaller tydligt synliga håligheter i geometriska mönster (även relaterade till kvartskristall strukturen) som kan innehålla lermineraler med olika färger, ibland åtföljda av koldioxid eller vatten. Dessa hålrum har ofta en skiktad eller ribbad aspekt och är ibland så uttalade att kristallen blir nästan ihålig, vilket ger upphov till termen Skelett Kvarts kristall.

Elestial är en kraftfull kristall. Elestials används för att hjälpa till med massrengöring, läkning och återuppvaknande som vi för närvarande står inför. Elestial är känd för att ge stor tröst för dem i en döende process, och hjälper till att frigöra rädsla.
Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt