*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Shungit

Shungit hittas i Karelien, Kamchatka, Kazakhstan och andra platser med olika typer av Shungit. Den högsta kvaliteten på Shungit hittas bara i Zazhoginsky gruvan som ligger i Karelien i Ryssland.

Zazhoginsky Shungit innehåller över 30% karbon, många mineraler och är en helhet och har en mycket hög energi potential.

Den lägsta kvaliteten är Shungit skiffer, den ser ut som riktigt Shungit men har inte de unika egenskaper och fördelar som äkta Shungit. Zazhoginsky Shungit är den dyraste, Shungit från andra gruvor är billigare Shungite skiffer är mycket billigt.
Shungit är en sällsynt kolbaserad icke kristalliserad sten som kommer från Karelen som är en del av Ryssland. Denna sten kan ha bildats för ca 2 biljoner år sedan. Den består till stor del av molekyler av kol.

Shungit, som ser ut som kol har förmågan att leda elektromagnetisk och geotermisk energi och ändå absorbera och skydda kroppen från elektromagnetisk strålning såsom de orsakade av datorer, wi-fi, mikrovågsugnar mfl. Shungit kan också absorbera och ta bort negativ energi från en person eller i hemmet. Den omvandlar stress och negativa känslor med positiv energi och på samma gång är den grundande och beskyddande.
Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt