*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Enhydro (vatten) Agat

Enhydro (Vatten) Agat innehåller inkapslat vatten som har inneslutits under tillväxten. Vattnet kan ses eller höras när man skakar stenen. Enhydro Agat bildades för ca 2miljoner år sedan,

Enhydro Agat stabiliserar varsamt våra fysiska och eteriska kroppar. Den hjälper till att balansera våra sinnen, kroppar och själar. Vattnet inuti dessa kristaller har hållits rent från föroreningar från mänsklig industriell förorening, vilket gör det till en idealisk kristall att använda för dem som söker renhet, inklusive renhet i sinnet, kroppen eller själen.

Att arbeta med Agat Enhydro är idealiskt för att rengöra och rensa upp uppbyggd toxicitet från det fysiska systemet. En idealisk sten att meditera med, den sammanför oss med vår gudomliga plan och ger en direkt länk till våra Akashic Records.

Vatten är livets elixir och innehåller all renhet från den ursprungliga gudomliga planen. Vattenenergin i Agaten gör att vi kan utnyttja vår inre värld, vår inre flytbarhet och vår anpassningsförmåga. Det låter oss ansluta till och förstå våra känslor, såväl som andras känslor.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt