Nyheter

Maj Nyheter

Maj Nyheter


Välkommen till sköna maj! Vi fortsätter med att fylla på shoppen med nya nyheter såväl som gamla favoriter. Vi har bland annat få hem fristående Ametister och härliga Agat torn/spetsar med druser.


Aprils Nyheter

Aprils Nyheter


Vi kommer att fortsätta att fylla på vår nya kategori att köpa stenar i gram enheter. Välkommen in och ta del av alla nya stenar i denna kategori.


Mars Nyheter

Mars Nyheter


Mänger av nyheter i form av klot, spetsar, ny flak, kluster och mycket mera kommer hem, så välkomna in ofta så ni hinner ta del av allt det nya!


Februari's Nyheter

Februari's Nyheter


Vi börjar med en stor och mycket sällsynt nyhet: Chumpi Stenar från Peru


Januari Nyheter

Januari Nyheter


Äntligen är vår inventering klar, om inte är helt perfekt så är genomgången gjord. Så nu kan vi äntligen fylla på butiken igen. Så varmt välkommen in och ta del av allt nytt.


Decembers Nyheter

Decembers Nyheter


Nu är vintern här och alla högtider med det, passa på att fyll upp era shoppar inför den stundande högtiden varmt välkomna in och ta del av allt ny inne och på väg in!


Novembers Nyheter

Novembers Nyheter


Härliga nyheter på väg in och återvändande produkter såsom, ohålade stenchips, pendlar, kluster, trumlade stenar mm.


Oktobers Nyheter

Oktobers Nyheter


Höstens månad har kommit med färgsprakande nyheter, flera spetsar, klot, stenar och mängder med annat på väg in varmt välkommen in.


Septembers Nyheter

Septembers Nyheter


I september kommer mängder av nyheter in och nya stenar och produkter landar snart i shoppen. Vi börjar med att fylla på bland annat Super seven både i strängar och fristående stenar. Varmt välkomme…


Augusti Nyheter

Augusti Nyheter


Sommaren fortsätter, och arbetet likaså. Vi har fått hem mängder med kristaller, stenar och andra produkter som passar just era kunder. Frakterna fortsätter att komma in, även om vissa leveransproblem…


Juli's Sommarnyheter

Juli's Sommarnyheter


Äntligen är sommaren här, och våra produkter fortsätter att strömma in. Ni kommer att bl.a möta flera olika handstenar i varierande sorter men mycket annat är också på väg in. Passa på att kom för…


Junis nyheter

Junis nyheter


Sommarmånaden Juni har kommit, och vi har köpt hem mängder med nya och återvändande kristaller, stenar, rökelser mm. Håll utkik mycket nytt är på väg in

Produkter