*Fri frakt vid beställning över 5000kr ex moms inom Sverige

Tibetkvarts

Tibetansk kvarts samlas för hand på hög höjd i Himalaya och förs ner från bergen via ryggsäck. Denna milda process kan kännas i kristallens energi. Även om kristallerna existerade långt före mänskligheten.

Tibetansk kvarts är mycket fördelaktigt för att hjälpa en att undkomma tidigare upplevda begränsningar. Dessa kristaller hjälper en att komma överens med att ha blivit inkarnerad inom en tungt överlägsen uppsättning regler. De erbjuder oss möjligheten att befria oss från ofta självpåtagna trossystem, att vara flexibla i våra åsikter och övertygelser när vi flödar fram i de oändliga möjligheter som universum erbjuder oss. Denna energi går långt utöver de geografiska, kulturella och politiska energier som för närvarande finns i regionen som dessa kristaller har kommit ifrån.

Tibetanska kvartskristaller hjälper alla människor som känner sig malplacerade i det moderna samhället att inse att en stor del av deras syfte är att hjälpa till att förvandla det mänskliga samhället till ett hållbart sätt att leva, som existerar i balans och harmoni med vår vackra, kärleksfulla Jordmoder. De hjälper till att möjliggöra denna process genom att så en subtil men kraftfull förändring i mänskligt medvetande.

Populära produkter i underkategorierna

Produkter
Övrigt